NEAPINED

Honda Civic Hatchback: Πρεμιέρα στις 23 Ιουνίου

Κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο η πρώτη εικόνα από το νέο πεντάθυρο Civic που θα κάνει το επίσημο διαδικτυακό του ντεμπούτο σε μερικές μέρες.

Οι διαφορές με την τετράθυρη έκδοση που έχει ήδη παρουσιαστεί εντοπίζονται όπως είναι φυσικό στην ενσωμάτωση της πέμπτης πόρτας με την οροφή να έχει αρκετά μεγάλη κλίση στο πίσω μέρος, προσδίδοντας έναν πιο σπορτίφ χαρακτήρα. Aν και η εικόνα δεν είναι αρκετά καθαρή, φαίνονται οι βασικές σχεδιαστικές επιλογές της εταιρίας σ’ αυτή τη νέα πεντάθυρη έκδοση.

Επίσης, το ντιζάιν φαίνεται να έχει αποφύγει τις ιδιαίτερες ακρότητες της απερχόμενης γενιάς, καθώς απουσιάζει το διπλό πίσω παρμπρίζ, ενώ και τα φωτιστικά σώματα αναμένονται λιγότερο επιτηδευμένα.

Αυτό που θα πρέπει να περιμένουμε είναι ένα πιο μίνιμαλ σε άποψη νέο Civic που θα προσελκύσει και ένα μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό, πέρα από τους φανατικούς φίλους της εταιρίας. Χαρακτηριστικό είναι και το νέο HR-V με την πιο premium αύρα και το απέριττο high-tech εσωτερικό.

Σχετικά με τα μηχανικά μέρη πιθανότατα δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις αφού η Honda θα δώσει βαρύτητα στα ηλεκτρικά συστήματα πρόωσης. Έτσι, στην βάση θα δούμε τα μοτέρ των 1,0 και 1,5 λίτρων, τόσο με αυτόματο κιβώτιο τύπου CVT όσο και με μηχανικό έξι σχέσεων.

Η έκδοση Type R θα παρουσιαστεί το 2022 και θα έχει τελικά μια «αγνή» εξελιγμένη εκδοχή του τωρινού μοντέλου με ισχύ πάνω από 320 άλογα. Οι τελευταίες μας πληροφορίες λένε πως αυτά θα είναι τα τελευταία αγνά από μηχανολογικής πλευράς μοτέρ της Honda αφού πιθανότατα δεν θα έχουν κάποιας μορφής ήπιας υβριδικής υποβοήθησης.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!