NEA

Αυτή η Ferrari J50 έχει μόλις 692 χιλιόμετρα στο κοντέρ της

Η εξαιρετική κατάσταση σε συνδυασμό με την σπανιότητα αυτή της J50 ανεβάζουν την τιμή της δημοπράτησης της στα περίπου 3,6 εκατομμύρια δολάρια.

Σίγουρα δεν πρόκειται για κάποιο τοτέμ της αυτοκίνησης μιας και η J50 βασίστηκε στην 488 Spider για να προκύψουν μόλις 10 αυτοκίνητα με αφορμή τα 50 χρόνια παρουσίας της ιταλικής φίρμας στην Ιαπωνία.

Παρότι πρόκειται για μια εκδοχή, η περιορισμένη παραγωγή της σε συνδυασμό με τα λίγα χιλιόμετρα που έχει γράψει ανεβάζουν την τιμή της J50 στα 3,6 εκ. δολάρια. Τουλάχιστον τόσα ζητάει ένα ντίλερ στο Τόκιο και πιθανότατα κάποιος θα βρεθεί για να την αγοράσει.

Υπενθυμίζεται πως η J50 διέφερε σχεδιαστικά από την 488 και ήταν από τις πιο όμορφες Ferrari την χρονιά που παρουσιάστηκε. Πίσω από το αμάξωμα της βρίσκεται ο bi-turbo V8 3.9 της 488 που για την περίσταση είχε αυξημένη ισχύ κατά 20 άλογα με την συνολική ισχύ στα 690.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!