PINEDΑΓΩΝΕΣ

Σοκάρει ατύχημα σε αγώνα ράλι στην Βουλγαρία [video]

Στο Monbat Rally Silver του πρωταθλήματος ράλι της Βουλγαρίας καταγράφηκε ένα απίστευτο ατύχημα με το πλήρωμα να έχει την τύχη με το μέρος του.

Οι Τούρκοι Ugur Soylu and Aras Dincer είχαν ένα τρομερό ατύχημα όταν το Skoda Fabia αναπήδησε σε ένα σαμαράκι και στη συνέχεια βγήκε εκτός της ασφαλίτης διαδρομής. Η ταχύτητα εξόδου ήταν πολύ υψηλή με αποτέλεσμα το αγωνιστικό να πετάξει στον αέρα και να προσγειωθεί μετά από πολλές τούμπες.

Όπως θα δείτε το Skoda έχει γίνει αγνώριστο και το πλήρωμα στάθηκε ιδιαίτερα τυχερό, ενώ διακομίστηκε άμεσα σε νοσοκομείο κοντά στο Sedlarovo. Ο συνοδηγός τραυματίστηκε ελαφριά, αλλά ο οδηγός έχει υποστεί πολύ σοβαρούς τραυματισμούς δίχως όμως να διατρέχει κίνδυνο η ζωή κανενός από των δύο. Αξιοσημείωτο είναι πως εκείνη την στιγμή είχαν το προβάδισμα του ράλι με διαφορά 24,4 δευτερολέπτων.

https://youtu.be/1QWn53DeVac

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!