NEAPINED

Δείτε το νέο ρεκόρ της Porsche Cayenne Coupe στο Nürburgring [video]

Το ταχύτερο SUV στην γερμανική πίστα δεν είναι ηλεκτρικό, αλλά μια σπέσιαλ έκδοση της Cayenne Turbo Coupé.

Στα χέρια του «εργοστασιακού» οδηγού Lars Kern, η ειδική αυτή έκδοση της Cayenne Coupe κατάφερε να «γυρίσει» τα 20,832 χιλιόμετρα του Nürburgring Nordschleife σε χρόνο  7:38,925. Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε το Audi RS Q8 που ήταν περίπου 4 δευτερόλεπτα πιο «αργό».

Η επίδοση των 7’ 38’’ της Cayenne Coupe είναι πραγματικά εντυπωσιακή αφού είναι περίπου ίδια με μιας BMW M5 F90 ή των παλιότερων Ferrari 458 Italia και Lexus LFA.

Η Porsche δεν έχει ακόμη ανακοινώσει πως ονομάζεται και τι καλό έχει αυτή η σπέσιαλ έκδοση της Cayenne Turbo (πιθανότατα η ισχύς twin-turbo V8 4.0 θα έχει ανέβει από τα 550 κοντά στα 640 άλογα) . Κάτι που θα γίνει οσονούπω με την παρουσίαση του facelift.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!