NEAPINED

Κάπως έτσι θα είναι η νέα Maserati Grecale

Η ιταλική φίρμα θα αποκτήσει πολύ σύντομα ένα «βασικό» SUV και μέχρι τότε μπορείτε να δείτε πως αυτό θα μοιάζει.

Η Grecale είναι ίσως το μοντέλο που θα βοηθήσει την Maserati να βελτιώσει τα οικονομικά της σε μια περίοδο που η ιταλική εταιρία σχεδιάζει την επόμενη μέρα. Ήδη έχουμε δει αρκετά teaser στοιχεία, ενώ οι συνάδελφοι από το kolesa.ru μας δίνουν μια αρκετά πετυχημένη προσέγγιση χρησιμοποιώντας αρκετά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά από την μεγαλύτερη Levante.

Σχετικά με τα μηχανικά μέρη δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες, αλλά λογικά θα δούμε τον δίλιτρο turbo βενζίνης με ήπια υβριδική υποβοήθηση. Ψηλότερα θα τοποθετείται η twin-turbo τρίλιτρη έκδοση με τον V6 Nettuno που έχουμε δει και στην MC20. Δεν αποκλείεται να δούμε και ηλεκτρική έκδοση της Grecale.

Υπενθυμίζεται πως «Grecale ή Γραίγος» ονομάζεται ένας βορειοανατολικός άνεμος που ξεκινά την Μαύρη Θάλασσα και φτάνει στα νότια της Μεσογείου. Το όνομά του παραπέμπει στο ιταλικό «vento grecale», εξού και η απόδοση του ως «ελληνικός άνεμος» αφού φαινομενικά προέρχεται από τη μεριά της Ελλάδας.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!