NEAPINED

To Cigarette Nighthawk AMG Black Series έχει 5 μηχανές και 2.285 άλογα [video]

H Mercedes-AMG συνεργάζεται για 13η φορά απο το 2007 με την Cigarette Racing παρουσιάζοντας ταχύπλοα με σχεδιαστικές επιρροές από αυτοκίνητα.

Το Nighthawk AMG Black Series είναι ένα εντυπωσιακό σκάφος με μήκος 41 πόδια και με το όλο ντιζάιν και το χρώμα να μας παραπέμπει στην AMG GT Black Series. Για την κατασκευή του έχουν χρησιμοποιηθεί συνθετικά υλικά, ενώ το deck και το σκέπαστρο είναι φτιαγμένα από ανθρακονήματα.

Το κόκπιτ με τις τρεις οθόνες της Garmin και το στρόγγυλο τιμόνι είναι στοιχεία που θυμίζουν AMG, ενώ στο ντεκ υπάρχουν τρεις σειρές καθισμάτων. Συνολικά υπάρχει χώρος για έως 10 επιβάτες. Άκρως εντυπωσιακή είναι και η καμπίνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας και κάποιες αναφορές στο αυτοκίνητο, όπως τα ηχεία που μοιάζουν με ζάντες.

Στο πίσω μέρος υπάρχουν πέντε V8 κινητήρες της Mercury Racing 450R με χωρητικότητα στα 4,6 λίτρα. Καθένας αποδίδει 457 ίππους με τη συνολική ισχύ να φτάνει τα 2.285 άλογα! Και σύμφωνα με την Cigarette ακόμη και με πλήρες φορτίο το Nighthawk AMG Black Series δεν έχει κανένα πρόβλημα να κινείται με την μέγιστη ταχύτητα των 144 χλμ./ώρα πάνω στο νερό! Εντυπωσιακό, όπως και η τιμή του που ξεκινά από τις 670.000 ευρώ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!