NEAPINED

BMW 2 Coupe: Για όσους επιμένουν πισωκίνητα [video]

Η γερμανική εταιρία αποκαλύπτει τη δεύτερη γενιά του μικρότερου κουπέ της που διατηρεί την κίνηση στον πίσω άξονα και αποτάσσεται την τεράστια μάσκα.

Στις φωτογραφίες με το μωβ χρώμα βλέπετε την κορυφαία προς το παρόν M240i, η οποία έχει κάτω από το καπό της το γνωστό τρίλιτρο εξακύλινδρο που αποδίδει 374 ίππους στους τέσσερις τροχούς.

Κατά τα γνωστά η xDrive τετρακίνηση έχει πισωκίνητη… προτεραιότητα, ενώ στάνταρ είναι το διαφορικό M Sport. Για όσους δεν μπορούν να αρκεστούν στα 4,3 δευτερόλεπτα που χρειάζεται η M240i για το «0-100», αργότερα μέσα στο 2022 θα παρουσιαστεί και η κορυφαία M2 με περισσότερα από 430 άλογα.

Σχετικά με τις υπόλοιπες εκδόσεις της 2 Coupe υπάρχουν οι πισωκίνητες 220i και 230i με 184 και 245 ίππους. Η 220d με τον mild hybrid δίλιτρο diesel αποδίδει 190 ίππους. Όλες οι εκδόσεις έχουν στάνταρ το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic.

Σχετικά με την σχεδίαση, όπως μπορείτε να δείτε πρόκειται για μια εξελιγμένη εκδοχή του απερχόμενου μοντέλου με τονισμένα καπούλια και… κανονική μάσκα. Η εμφάνιση της νέας 2 Coupe δείχνει πιο δυναμική χάρη στην αύξηση σε μήκος (+10,9 εκ.) και πλάτος (+6,4 εκ.), στην μείωση του ύψους (-2,8 εκ.) και στα μεγαλύτερα μετατρόχια.

Το αυξημένο μεταξόνιο (+5,1 εκ.) προμηνύει πιο άνετους χώρους για τους πίσω επιβάτες. Όσο για το ταμπλό επικρατεί η γνωστή διάταξη από τη νέα Σειρά 1 με κάποια στοιχεία από τις μεγαλύτερες Σειρές 3/ 4. To εμπορικό λανσάρισμα του μοντέλου ξεκινά στις αρχές 2022.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!