NEA

Οι αερόψυκτες Singer 911 DLS στο Goodwood [video]

Η γνωστή αμερικανική εταιρία από την Καλιφόρνια δίνει το παρόν στο Goodwood Festival of Speed με δύο αναβαθμισμένες αερόψυκτες κλασικές Porsche 911.

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα μπορεί να κερδίζουν συνεχώς έδαφος, αλλά παράλληλα ανεβαίνει το ενδιαφέρον και για τα restomods. Όπως οι δύο πρώτες 911 DLS της Singer (σε συνεργασία με την Williams) που εφοδιάζονται με ένα τετράλιτρο αερόψυκτο boxer με αυξημένη ισχύ στους 500+ ίππους και κόφτη στις 9.000 σ.α.λ.

Ένα μεγάλο μέρος από το αμάξωμα αποτελείται από κάρμπον για μείωση βάρους (κάτω από τον έναν τόνο), ενώ έχουν γίνει αρκετές αλλαγές για να βελτιωθεί η αεροδυναμική των 911 DLS. Νέα είναι η εμπρός ανάρτηση με διπλά ψαλίδια, ενώ αναβαθμίσεις έχουν γίνει και στην πίσω διάταξη.

Το DLS (Dynamics and Lightweighting Study) πρότζεκτ της Singer περιλαμβάνει συνολικά την κατασκευή 75 αυτοκινήτων με το καθένα να έχει το δικό του εξατομικευμένο διάκοσμο, αλλά και άλλες προσωποποιήσεις στο αμάξωμα που επιθυμεί ο κάτοχος. Όσο για την τιμή της κάθε 911 DLS ξεπερνά τα 1,5 εκατομμύρια ευρώ(!).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!