NEA

Porsche: Πατάει γκάζι για νέο hypercar

Από την στιγμή που η Porsche έχει φτιάξει μια πλήρη γκάμα από συμβατικά και ηλεκτρικά αυτοκίνητα πλησιάζει και η ώρα ενός hypercar που θα αποτελέσει το διάδοχο GT1.

Καλά όλα τα υπάρχοντα μοντέλα αλλά για μια εταιρία όπως η Porsche χρειάζεται και ένα top-model, το οποίο θα ενσωματώνει όλη την τεχνολογία που διαθέτει η μάρκα μαζί με τις αγωνιστικές της εξελίξεις.

Οι φήμες γύρω από ένα τέτοιο μοντέλο υπάρχουν καιρό τώρα και εντείνονται από κάποια δημοσιεύματα που έρχονται από την Αυστραλία και που λένε πως ένας υπάλληλο της Porsche στις ΗΠΑ αναφέρει πως η μάρκα έχει επικοινωνήσει ήδη με VIP πελάτες της.

Αν ισχύσουν οι φήμες μένει να δούμε αν θα προσεγγίζει περισσότερο το DNΑ της 911 ή αν θα έχει στοιχεία από το πρωτότυπο που παρουσίασε πέρσι η Porsche για τους αγώνες του WEC. Πολύ λίγες πιθανότητες συγκεντρώνει ένα ηλεκτρικό hypercar αφού ακόμη είναι αρκετά νωρίς για ένα τέτοιο μοντέλο, το οποίο θα αποτελέσει συνέχεια των Carrera GT και της 918 Spyder, αλλά και της GT1.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!