NEAPINED

Αυτή η σπάνια Mercedes-Benz CLK GTR θα πωληθεί για πολλά εκατομμύρια

Η σπανιότητα σε συνδυασμό με το εκρηκτικό τεχνολογικό κρεσέντο αυτή της CLK GTR μπορούν να ανεβάσουν τον πλειστηριασμό της έως και τα 10 εκ. ευρώ!

Μέσα στον ερχόμενο μήνα θα διεξαχθεί η δημοπρασία αυτής της πολύ σπάνιας Mercedes, η οποία κατασκευάστηκε συνολικά σε 26 μονάδες, συγκεκριμένα σε 20 κουπέ και 6 κάμπριο. Γιατί τόσα λίγα; Επειδή πολύ απλά τόσα έπρεπε ώστε η αγωνιστική ομάδα να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα FIA GT.

Κάτω από το καπό υπάρχει ο V12 χωρητικότητας 6,9 λίτρων, αυτόν που χρησιμοποιούσε ο Pagani στις Zonda των 612 ίππων. Τα νούμερα εντυπωσιάζουν ακόμη και σήμερα αφού η επιτάχυνση για τα πρώτα 100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 3,8 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 344 χλμ./ώρα.

Η εικονιζόμενη CLK GTR είναι η υπ’ αριθμόν 9 με έτος παραγωγής το 1998. Στο κοντέρ της έχει γράψει μόλις 1.444 χιλιόμετρα και βρίσκεται σε άψογη κατάσταση με όλα τα πιστοποιητικά γνησιότητας και συντήρησης. Το περισσότερο διάστημα βρισκόταν στις συλλογές VIP Αμερικανών και τα τελευταία τέσσερα χρόνια στο Σιάτλ των ΗΠΑ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!