NEA

Μια Ferrari 250 Testarossa για μικρά και μεγάλα παιδιά

Η Testa Rossa Junior προέρχεται από την εταιρία Little Car Company και σε συνεργασία με την Ferrari στόχος της είναι να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία σε μικρούς και μεγάλους.

Αυτή η υπό κλίμακα ρέπλικα της 250 Testarossa (είχε γράψει ιστορία με 4 νίκες στο Le Mans) μπορεί να μοιάζει παιδική, αλλά δεν είναι και τόσο.. αθώα αφού απευθύνεται κυρίως σε έφηβους ή σε όποιον χωρά στο κάθισμα. Συγκεκριμένα, η Testa Rossa J (από το Junior) είναι σε κλίμακα 3/4 και εφοδιάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ 12 kW για μέγιστη ταχύτητα έως τα 60 χλμ./ώρα.

Την σχεδιαστική μεταφορά έχει αναλάβει η Ferrari Classiche και το αποτέλεσμα είναι μια ρέπλικα με μήκος όσο περίπου ένα Fiat 500. Η κόκκινη βαφή είναι η αυθεντική της Ferrari και καλύπτει το αλουμινένιο αμάξωμα, όταν στο εσωτερικό η πιστότητα είναι πολύ υψηλή με αποσπώμενο τιμόνι Nardi για πιο εύκολη πρόσβαση.

Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που αξίζει κανείς να σταθεί, όπως τα δισκόφρενα της Brembo, τα ελαστικά της Pirelli στις ζάντες αλά Borrani, τα τέσσερα προγράμματα κίνησης (Novice, Comfort, Sport και Race) που επιλέγονται από το Manettino και πολλά άλλα.

Προς το παρόν η LCC δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για την τιμή της Testa Rossa J (θα κατασκευαστούν μόλις 299 τέτοια αυτοκινητάκια), αλλά σίγουρα είναι ένα παιχνίδι που θα μπορούν να πληρώσουν για αυτό μόνο οι μεγάλοι με βαθύ πορτοφόλι. Μια εκτιμώμενη τιμή είναι στις περίπου 60.000 δολάρια.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!