NEA

O Hamilton σταμάτησε να οδηγεί… ηλεκτρικά αυτοκίνητα [video]

Από πέρυσι ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 είχε υποσχεθεί πως θα οδηγούσε μόνο ηλεκτρικά αυτοκίνητα για τις μετακινήσεις του.

Ο Hamilton μπορεί να οργώνει τις πίστες με τον V6 στην πλάτη του μονοθεσίου του αλλά στις καθημερινές του μετακινήσεις χρησιμοποιεί μία ηλεκτρική EQC και ένα ηλεκτρικό Smart. Φυσικά, αυτά αποτελούν και μέρος της συνεργασίας του Βρετανού με την Mercedes, αλλά ο ίδιος είχε δηλώσει πως θέλει να ανατρέψει το προσωπικό του ανθρακικό αποτύπωμα στο περιβάλλον.

Έτσι, προχώρησε στην πώληση του ιδιωτικού του τζετ και ταυτόχρονα άλλαξε την διατροφή του σε vegan. Μάλιστα, σταμάτησε να χρησιμοποιεί τα σπορ και πανάκριβα αυτοκίνητα που είχε στο γκαράζ του. Ωστόσο, η… νηστεία φαίνεται πως δεν κράτησε και πολύ αφού αυτή την περίοδο η F1 έχει ένα μεγάλο break και ο Hamilton βρίσκεται για τις διακοπές του στο Μονακό, εκεί όπου δηλώνει και την μόνιμη κατοικία του.

Εκεί, λοιπόν, χαλαρώνει με τους φίλους και ένα βράδυ που κατέβηκε στην μαρίνα για να συναντήσει τον αστέρα του Χόλυγουντ Samuel L. Jackson αποφάσισε να το κάνει ξεμπουκώνοντας την Pagani του. O χαμός που έγινε όπως βλέπουμε ήταν μεγάλος, με δεκάδες fans του Hamilton να έχουν ξαμοληθεί στους γύρω δρόμους να καταγράψουν το πέρασμά του.

Τα media βρήκαν μία ευκαιρία για να τον βγάλουν ανακόλουθο, όμως ποιος θα είχε μία Pagani στο γκαράζ του και δεν θα ήθελε να την βγάλει μία μικρή βόλτα. Πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για αυτή τη μοναδική 760 LH με τα 760 άλογα και τον απίστευτο ήχο από τον V12 των 6,3 λίτρων της AMG.

Αξιοσημείωτο είναι πως ο Hamilton είχε πει παλιότερα πως η Zonda όσο υπέροχος είναι ο ήχος που παράγει, τόσο χάλια είναι στην οδήγηση!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!