NEA

Μια Ferrari Roma σφήνωσε σε στενό της Ρώμης

Υπάρχουν φορές που απορείς με το δείκτη νοημοσύνης ορισμένων. Το βίντεο μας δείχνει έναν από αυτούς.

Η Ferrari Roma είναι ένα από τα πιο ειδικά μοντέλα που έχει κατασκευάσει η ιταλική φίρμα. Κάτω από το καπό της έχει τον γνωστό V8 3.9 με την ισχύ για την περίσταση να βρίσκεται στους 620 ίππους.

H τιμή της στη Ευρώπη είναι λίγο κάτω από τα 200.000 ευρώ, δίχως τους φόρους. Ωστόσο, κάποιος δεν την σεβάστηκε και θεώρησε πως μπορούσε να περάσει από ένα στενό της Ρώμης.

Όπως θα δείτε στο βίντεο ένας κύριος προσπαθεί να εκτιμήσει την κατάσταση για να πει στον αφελή οδηγό τι πρέπει να κάνει. Τα πάντα όμως φαίνεται να είναι οριακά σε εκείνο το σημείο με τα φαρδιά καπούλια της Roma να γλείφουν τους τοίχους.

Ειδικά από τα αριστερά βλέπουμε ακόμη και τα πλαϊνά του ελαστικού να έχουν επαφή με το τοιχίο και το σίγουρο είναι πως η Roma (με πλάτος στα 1,974 μέτρα) δεν θα γλυτώσει μια επίσκεψη στο φανοποιείο.

Όσο για τον οδηγό πολλά μπορεί να υποθέσει κανείς. Από το ότι μπορεί να βιαζόταν τόσο πολύ και να μην νοιαζόταν για τις επιπτώσεις, μπορεί να ήθελε να δοκιμάσει τις ικανότητες του ή πολύ απλά την βλακεία του.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!