ΑΓΩΝΕΣ

Πυρετώδεις δοκιμές για το νέο Toyota Yaris WRC [video]

Η Gazoo Racing έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό τις δοκιμές για το νέο της υβριδικό αγωνιστικό Yaris έχοντας ως στόχο να συνεχίσει την κυριαρχία της στο WRC και το 2022.

Ήδη το WRC έχει αποκτήσει μεγάλο ενδιαφέρον με την επιστροφή του Ακρόπολις και από του χρόνου αναμένεται να έχουμε ακόμη μεγαλύτερο με τα υβριδικά αγωνιστικά. Συγκεκριμένα, από το νέο πρωτάθλημα και το 2022 κάθε τετρακύλινδρος turbo του 1,6 λίτρου θα συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα 100 kW και μία μπαταρία 3,9 kWh.

Ήδη οι ομάδες ετοιμάζονται και στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε τον Juho Hanninen της Toyota να δοκιμάζει το νέο αγωνιστικό. Το οποίο βασίζεται στο GR Yaris, έχει πιο φαρδιά μετατρόχια, νέο setup σε αναρτήσεις και αεροδυναμικά βοηθήματα και μεταξύ άλλων δύο μεγάλες πλευρικές εισαγωγές που μας θυμίζουν κάτι από τα τέρατα του Group B.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!