ΑΓΩΝΕΣ

GP Βελγίου: Pole position για τον Max Verstappen!

Το Spa έδειξε για άλλη μια φορά τα δόντια του, με την βροχή να ανατρέπει τα πάντα, ιδίως στο τρίτο μέρος των κατατακτηρίων, όταν και άρχισε να βρέχει καταρρακτωδώς.

Ένα φοβερό ατύχημα του εξαιρετικού και πρώτου μέχρι εκείνη την στιγμή Norris μέσα σε απίστευτη βροχή, οδήγησε τους οργανωτές να σταματήσουν την διαδικασία, με τον οδηγό της McLaren να δείχνει σε πρώτη φάση να μην έχει κάποιον σοβαρό τραυματισμό.

Η καταρρακτώδης βροχή συνεχίστηκε για αρκετή ώρα σε συνδυασμό με δυνατό αέρα, μετατρέποντας την πίστα σε μία πραγματική λίμνη. Μετά από πάνω από μισή ώρα ξεκίνησε και το Q3, με τις Μercedes και Red Bull να ρισκάρουν και να επιλέγουν ενδιάμεσα ελαστικά για την τελική τους προσπάθεια.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την σειρά εκκίνησης για τον αυριανό αγώνα (καταλυτικό παράγοντα θα αποτελέσουν οι καιρικές συνθήκες και η στρατηγική της κάθε ομάδας). Ώρα μετάδοσης στις 16.00, σε ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα με τον Max Verstappen να θέλει οπωσδήποτε τη νίκη ώστε να μην αποκτήσει μεγαλύτερο προβάδισμα ο Lewis Hamilton στην βαθμολογία των οδηγών.

https://twitter.com/F1/status/1431632583272566797?s=19
https://twitter.com/F1/status/1431632253474545672?s=19

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!