NEA

To Dacia Jogger θα είναι το φτηνότερο επταθέσιο της αγοράς

Η ρουμανική εταιρία έδωσε στην δημοσιότητα τα πρώτα στοιχεία για το Jogger που θα κάνει την επίσημη εμφάνιση του αυτή την Παρασκευή.

Αν όχι το φτηνότερο, το Jogger αναμένεται να είναι ένα από τα πιο οικονομικά MCV της αγοράς και με τη δυνατότητα της μεταφοράς έως επτά ατόμων. Όπως μπορούμε να δούμε στα πρώτα στοιχεία πρόκειται για μία station wagon εκδοχή των Logan/ Sandero, η οποία θα διαθέτει και στοιχεία από την πιο περιπετειώδη έκδοση Stepway.

Με λίγα λόγια τo Jogger θα είναι ένα επταθέσιο με crossover στιλ που θα προσφέρεται τόσο σε πενταθέσια όσο και εξαθέσια έκδοση. Στο μπροστινό μέρος αναμένεται να δούμε μια large εκδοχή του Sandero, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχουν μεγάλα κάθετα φωτιστικά σώματα στο πρότυπο ενός βάγκον.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν εικόνες από το εσωτερικό, αν και αυτό αναμένεται πανομοιότυπο με εκείνο του Sandero Stepway. Το σίγουρο είναι πως η πενταθέσια έκδοση θα έχει μεγαλύτερο χώρο για τις αποσκευές.

Σχετικά με τα μηχανικά μέρη αναμένεται να δούμε τους 1.000άηδες τρικύλινδρους κινητήρες βενζίνης, την τιμητική του θα έχει και το LPG, ενώ μένει να δούμε αν θα υπάρξει κάτι ισχυρότερο στην γκάμα ή κάτι σε ντίζελ. Περισσότερα θα έχουμε να πούμε στις 3 Σεπτεμβρίου με τις πωλήσεις του να ξεκινούν στις αρχές του 2022.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!