NEA

Πότε θα κυκλοφορήσει το πισωκίνητο Mazda;

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες λένε πως η Mazda θα κάνει την κίνησή της μέσα στην επόμενη χρονιά, πιθανότατα με τo νέο Mazda 6.

Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορούν φήμες για την επιστροφή της Mazda στα μεγάλα sedan και μάλιστα με έναν πολύ εντυπωσιακό τρόπο, ένα πισωκίνητο μοντέλο. Η φημολογία αυτή υπάρχει στην… ημερήσια διάταξη εδώ και κάμποσα χρόνια, και επανέρχεται για άλλη μια φορά, αν και τώρα δείχνει να έχει πιο σοβαρή βάση.

Εξάλλου, το Mazda 6 συνδέεται και με μία άλλη φήμη που κυκλοφορεί, ότι δηλαδή η ιαπωνική εταιρία έχει επιλέξει για να κινήσει το νέο της μοντέλο έναν εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα.

Οι νέες πληροφορίες που κυκλοφορούν θέλουν την σχεδίαση να ακολουθεί αρκετά το πρωτότυπο Vision Coupe του 2017 που βλέπουμε στην φωτογραφία, αν και δεν είναι σίγουρο αν θα παραμείνει στην ίδια φιλοσοφία, ενός μεγάλου κουπέ με δύο πόρτες. Πάντως όταν και όποτε έρθει στην αγορά θα είναι ένα κανονικό σεντάν με θέσεις και χώρους για πέντε επιβάτες.

Ο κινητήρας που προβλέπεται θα είναι ένας 3λιτρος εξακύλινδρος diesel σε σειρά, με 48βολτο υβριδικό σύστημα, ενώ θα υπάρχει και αντίστοιχη έκδοση βενζίνης. Οι πληροφορίες που ήρθαν στο διαδίκτυο από το Spyder7 κάνουν λόγο και για plug-in υβριδική έκδοση σε δεύτερη φάση.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!