NEAPINED

H Toyota παραμένει η εταιρία με την μεγαλύτερη αξία

Η Interbrand παρουσίασε τη νέα της αναφορά με την κατάταξη με τις εταιρίες που έχουν την μεγαλύτερη αξία στο παγκόσμιο οικονομικό στερέωμα.

Πρόκειται για μία λίστα που περιλαμβάνει πολλούς παράγοντες, και όπως είναι φυσικό οι γίγαντες της τεχνολογίας όπως οι Apple, Amazon και Microsoft βρίσκονται στην κορυφή. Αξιοσημείωτο είναι πως στην πρώτη 10άδα φιγουράρουν δύο αυτοκινητοβιομηχανίες.

Συγκεκριμένα, 1η στη λίστα και 7η της λίστας είναι η Toyota η οποία υπολογίζεται ότι αξίζει 54,1 δισ. δολάρια, σημειώνοντας άνοδο 5% σε σχέση με πέρσι.

Ακολουθεί στην 8η θέση η Mercedes-Benz με αξία 50,8 δισ. δολάρια και αύξηση στο 3%. Στην 12η θέση της γενικής και 3η αυτοκινητοβιομηχανία είναι η BMW με 41,6 δισ. δολάρια, ενώ στην 14η θέση βρίσκεται η Tesla με 36,2 δισ. δολάρια.

Η Tesla πάντως έχει μία άλλη φοβερή επίδοση, όντας η εταιρία με την μεγαλύτερη άνοδο μέσα στην προηγούμενη χρονιά. Με αύξηση 184% βρίσκεται στην 1η θέση σε ότι αφορά την άνοδό της, με εταιρίες όπως η PayPal και η Adobe να βρίσκονται στην δεύτερη θέση με αύξηση της αξίας τους κατά 36%.

Άλλες μελέτες φέρνουν την Tesla μπροστά από την Toyota, με μικρή διαφορά, όμως σε κάθε περίπτωση αυτό που εντοπίζεται σε κάθε λίστα είναι η τεράστια άνοδος που σημειώνει από χρονιά σε χρονιά η αμερικάνικη εταιρία ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!