NEA

Ποια είναι τα νέα μοντέλα που διέπρεψαν στον EuroNCAP;

Οι ειδικοί του οργανισμού υπέβαλαν στα καθορισμένα crash test τα ηλεκτρικά Ford Mustang Mach-E και Hyundai Ioniq 5, το Toyota Yaris Cross, καθώς και τα πολύ ενδιαφέροντα Hyundai Tucson και Bayon.

Όλα τα αυτοκίνητα που έλιωσαν στα τεστ πέρασαν με πολύ καλά αποτελέσματα. Τα Hyundai Ioniq 5 και Tucson αρίστευσαν κατακτώντας με άνεση την ανώτατη διάκριση των πέντε αστεριών. Το πιο μικρό Bayon έμεινε στα τέσσερα αστέρα επειδή δεν έχει τον κεντρικό αερόσακο που είναι στάνταρ στα δύο πιο μεγάλα και σαφώς πιο ακριβά μοντέλα.

Πέντε αστέρια και πολύ καλή βαθμολογία και για το νέο Toyota Yaris Cross, που συνέχισε την παράδοση που έχει δημιουργήσει με τα τελευταία της μοντέλα η Toyota.

Αντίστοιχα υψηλές ήταν οι επιδόσεις αλλά και η βαθμολογία της ηλεκτρικής Ford Mustang Mach-E. Όπως σημείωσαν και οι μηχανικοί του οργανισμού στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Mach-E συμπεριλαμβάνεται και το έξυπνο καπό της, που σε περίπτωση σύγκρουσης ανασηκώνεται προσφέροντας μεγαλύτερη ασφάλεια σε πεζούς και οδηγούς δικύκλων.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!