NEAPINED

Το ηλεκτρικό Silence S04 θα κοστίζει από 7.500€ [video]

Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό citycar που εξελίχθηκε και θα κατασκευάζεται στην Βαρκελώνη. Το λανσάρισμα αναμένεται στα μέσα του 2022.

Μέχρι να πάρει μπροστά στην χώρα μας το e.go Life και μέχρι να δούμε να υλοποιείται το Chaos, βλέπουμε να παρουσιάζονται αρκετά ενδιαφέροντα ηλεκτρικά αυτοκίνητα πόλης όπως της Silence. Το οποίο θα βρεθεί αντιμέτωπο με τα Citroën Ami, Opel Rocks-e , Microlino 2.0 κ.α.

Με μήκος στα 2,33 μέτρα και πλάτος στα 1,56 μέτρα το S04 είναι μικρότερο από ένα Smart ForTwo. Στο εσωτερικό υπάρχει διθέσια διάταξη με χώρο αποσκευών στα 310 λίτρα. Η εταιρία κάνει λόγο για πλήρη εξοπλισμό με όλες τις βασικές ανέσεις και τα συστήματα ασφαλείας.

Σχετικά με την τιμή θα ξεκινά από τις περίπου 7.500 ευρώ για την βασική έκδοση που στην Ισπανία θα μπορούν να οδηγήσουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους και έχουν άδεια μοτοποδηλάτου. Αυτή η έκδοση έχει ισχύ μόλις 8 ίππους, μια μικρή μπαταρία 5,6 kWh, ενώ η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να αναπτύξει είναι στα 45 χλμ./ώρα.

Για τους ενήλικες υπάρχει η ισχυρότερη έκδοση με 19 ίππους και διπλάσια μπαταρία στις 11,5 kWh για μέγιστη αυτονομία στα 150 χιλιόμετρα. Αυτή η έκδοση μπορεί να φτάσει τα 90 χλμ./ώρα. Κάτι πολύ ενδιαφέρον είναι πως και στις δύο περιπτώσεις η μπαταρία είναι αφαιρούμενη ώστε αν κάποιος είναι συνδρομητής με 20 ευρώ μηνιαία να μπορεί να την αλλάζει άμεσα με μια γεμάτη.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!