NEA

Τι γυρεύει στο μουσείο της Toyota ένα Honda NSX;

Θεωρητικά ανάμεσα σε δύο κατασκευαστές αυτοκινήτων με ίδια καταγωγή θα πρέπει να υπάρχει ακόμη μεγαλύτερος ανταγωνισμός. Ή μήπως το αντίθετο;

Σε οποιοδήποτε μουσείο αυτοκινήτων και αν πάτε θα δείτε εκθέματα μόνο με τα σήματα της εταιρίας στην οποία ανήκει. Όχι όμως και στο ανακαινισμένο της Toyota, κοντά στην πόλη Ναγκόγια της Ιαπωνίας, όπου τοποθετήθηκε σε ειδική θέση ένα 1ης γενιάς Honda NSX.

Με αυτό τον τρόπο η Toyota τιμά το Honda NSX πρώτης γενιάς, το οποίο φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια και από πολλούς θεωρείται το πρώτο και ίσως το καλύτερο ιαπωνικό supercar. Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Toyota δείχνει πως δεν έχει κάποια απωθημένα, αφού είχε κάνει το ίδιο και με το αρχέτυπο Civic.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η Toyota βάζει στο μουσείο της μοντέλα της Honda όπως το Roadster Sport 500, το μικροσκοπικό Ν360 ή το πρώτο Civic. Επιπρόσθετα, στο Toyota Automobile Museum υπάρχουν και άλλα σημαντικά μοντέλα ακόμη και μη ιαπωνικά ή αγωνιστικά, που μπορούν να δουν από κοντά οι επισκέπτες.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!