NEA

Νέο teaser για το Kia EV9

Μετά το plug-in υβριδικό Sorento που παρουσίασε τον Αύγουστο, η Kia ετοιμάζει κάτι ακόμα μεγαλύτερο και πολύ πιο εντυπωσιακό.

Θα ονομάζεται EV9 και θα παρουσιαστεί στην μορφή πρωτότυπου στις 11 Νοεμβρίου. Η εταιρία μάλιστα έδωσε και μία εικόνα-teaser για να πάρουμε μία πρόγευση από όσα θα ακολουθήσουν. Από την εικόνα αυτή βέβαια δεν φαίνονται πολλά παρά το περίγραμμα ενός ακόμα μεγαλύτερου SUV το οποίο μάλλον θα πλησιάζει σε διαστάσεις το πολύ μεγάλο Ηyundai Telluride.

Αν όντως είναι αλήθεια θα πρόκειται προφανώς για την ναυαρχίδα της εταιρίας και σίγουρα θα διαθέτει επτά θέσεις για επιβάτες. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι η κινητήρια μονάδα του μεγάλου αυτού οχήματος, αν και με βάση το όνομά του μάλλον θα είναι ηλεκτρικό. Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε μόλις δύο ημέρες για τα αποκαλυπτήρια.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!