NEA

H Ferrari BR20 είναι ένα one-off με ρετρό επιρροές

To τμήμα Special Projects της ιταλικής φίρμας παρουσίασε την BR20, μια σπέσιαλ Ferrari που κανείς δε νοιάζεται για την τιμή πώλησής της.

Ο μόνος που την γνωρίζει είναι ο ένας και μοναδικός που θα την χαίρεται. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να την απολαύσουμε από την οθόνη μας και να θαυμάσουμε μια εμφανώς τροποποιημένη GTC4Lusso με σημαντικές αναφορές σε μοντέλα από το παρελθόν της εταιρίας του Μαρανέλο.

Όπως μπορούμε να δούμε η BR20 έχει μικρότερα φωτιστικά σώματα, μεγαλύτερη εισαγωγή αέρα, πιο λεπτά φώτα ημέρας, τα πίσω στρόγγυλα, τις 20άρες ζάντες και μία πολύ όμορφη σύνδεση της πλαϊνής εισαγωγής και με παραπομπές σε παλαιότερα GT της μάρκας. Από την πιο σύγχρονη 599 GTB έως τις 410 Superamerica και 500 Superfast των δεκαετιών του ‘50 και ‘60.

Ο διάκοσμος είναι πνιγμένος στο καφέ δέρμα, ενώ μπορείτε να δείτε πως έχουν αφαιρεθεί τα πίσω καθίσματα. Έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένας πολύ προσεγμένος χώρος για αποσκευές επενδυμένος με δέρμα, ξύλο και ανθρακονήματα.

Η Ferrari δεν αναφέρει οτιδήποτε για τα μηχανικά μέρη, οπότε μπορεί κανείς να υποθέσει πως θα υπάρχει μια ελαφρώς αναβαθμισμένη εκδοχή του ατμοσφαιρικού V12 που θα αποδίδει περίπου στα 700 άλογα. Όσο για την ονομασία BR, δεν θα μας ξένιζε αν βασιζόταν στα αρχικά του ιδιοκτήτη αυτής της σπέσιαλ Ferrari. Γιατί όχι και της αγαπημένης του…

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!