NEA

Πόσο αυξήθηκαν οι τζίροι στον κλάδο του αυτοκινήτου

Ανοδικά κινήθηκαν οι τζίροι σε ό,τι αφορά τον κλάδο των οχημάτων στο τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, όπως ανακοινώνει η Ελληνική Στατιστική Αρχή για τους Δείκτες Κύκλου Εργασιών στον Τομέα των Αυτοκινήτων.

Συγκεκριμένα ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στον κλάδο των οχημάτων (χονδρικό και λιανικό εμπόριο, επισκευή μηχανοκίνητων οχημάτων και μοτοσυκλετών) του Γ΄ τριμήνου 2021, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Γ΄ τριμήνου 2020, παρουσίασε αύξηση 11,2% και σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Β΄ τριμήνου 2021, μείωση 14,6%.

Παράλληλα ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στο σκέλος της πώλησης μηχανοκίνητων οχημάτων του Γ΄ τριμήνου 2021, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Γ΄ τριμήνου 2020, παρουσίασε αύξηση 11,1% και σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Β΄ τριμήνου 2021, μείωση 19,0%.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!