NEA

Μία ψηφιακή αναγέννηση της Saab

Το Grand Tourer είναι η δημιουργία ενός ανεξάρτητου σχεδιαστή και η αφορμή για να μας υπενθυμίσει ένα σημαντικό σήμα της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Κατά καιρούς έχουμε δει διάφορα renderings γύρω από την Saab με την ελπίδα πως κάποια στιγμή το σουηδικό σήμα θα επιστρέψει στην αγορά. Αυτό ίσως να γίνει στη εποχή της ηλεκτροκίνησης και ο σπεσιαλίστας στην επεξεργασία εικόνας Jahangir Gahramanov από το Αζερμπαϊτζάν μας παρουσιάζει ένα πολύ ενδιαφέρον ψηφιακό concept.

Το οποίο μας παραπέμπει σε ένα από τα τελευταία πρωτότυπα που είχε παρουσιάσει η Saab και συγκεκριμένα στο Aero X Concept του 2006. Για την περίσταση ο καλλιτέχνης το ονομάζει Saab GT και το οραματίζεται με μία νέα πλατφόρμα που υποδέχεται τέσσερα ηλεκτρικά μοτέρ και μια μεγάλη μπαταρία για μακρινά ταξίδια.

Προς το παρόν το ταξίδι της Saab στο χρόνο μοιάζει ατελείωτο και για την ώρα δεν φαίνεται να έχει κάποιο προορισμό μιας και η NEVS που κατέχει τα δικαιώματα της μάρκας δεν έχει κάνει κάτι ουσιαστικό για αυτό.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!