NEAΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μπάκετ από την Lamborghini για ατελείωτο gaming

H Lamborghini αποφάσισε να μπει στον κόσμο των video games βάζοντας την υπογραφή και την τεχνογνωσία της σε μία πολύ σπέσιαλ και ακριβή καρέκλα.

Την καρέκλα αυτή την παράγει η γνωστή στον χώρο εταιρία SecretLab. Οι δύο εταιρίες συνεργάστηκαν από κοινού για την δημιουργία αυτής της πανέμορφης καρέκλας για video-gamers και έχει το όνομα Secretlab for Automobili Lamborghini Collection.

H κατασκευή της καρέκλας είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή, καθώς περιλαμβάνει carbon fiber ως βασικό υλικό την Αλκαντάρα, στοιχεία που βρίσκει κανείς και στα κανονικά αυτοκίνητα της Lamborghini. Όπως είναι φυσικό στο φινίρισμα υπάρχει και το σήμα της ιταλικής εταιρίας στην πλάτη του καθίσματος.

Η εταιρία SecretLab δημιουργήθηκε το 2014 και θεωρείται αυτή την στιγμή ο ηγέτης στην κατασκευή κορυφαίων καθισμάτων για video0gamers. Μάλιστα καθίσματά της χρησιμοποιούν πάνω από 1 εκατομμύριο παίκτες σε όλο τον κόσμο και δη οι πιο γνωστοί από αυτούς.

Η εταιρία θα κατασκευάσει δύο καρέκλες, οι οποίες αναμένεται να αποτελέσουν αντικείμενο του πόθου για τους πιο δυνατούς και πλούσιους παίκτες στον πλανήτη, με την κυκλοφορία τους να αναμένεται μέσα στο 2022.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!