NEA

Σκίτσα από το ολοκαίνουργιο VW Amarok

H γερμανική εταιρία έδωσε στην δημοσιότητα τα πρώτα στοιχεία από το νέο Amarok που θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη του 2022.

Το νέο Amarok σχεδιάστηκε από ομάδες της VW στην Αυστραλία και στην Ευρώπη και θα αποτελέσει κοινό προϊόν συμπαραγωγής με την Ford και το νέο Ranger. Σε αντίθεση με το υπάρχον μοντέλο που κατασκευάζεται στην Γερμανία, το νέο θα παράγεται στη Νότιο Αφρική και σε μεταγενέστερη φάση στην Αργεντινή.

Σε ό,τι αφορά τα μηχανικά μέρη δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα κάτι συγκεκριμένο, όμως στην VW υποστηρίζουν ότι το νέο Amarok θα έχει πρωτοποριακές τεχνολογίες και μοναδικές off road ικανότητες που δεν υπάρχουν μέχρι σήμερα σε αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας.

Στα σκίτσα που δόθηκαν στην δημοσιότητα υπάρχει και ένα που αποκαλύπτει το εσωτερικό του νέου Amarok για πρώτη φορά. Και εδώ υπάρχουν αρκετές ομοιότητες με το Ranger με την μεγάλη οθόνη πολυμέσων και τον ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!