ΑΓΩΝΕΣ

GP Άμπου Ντάμπι: Στην pole position o Verstappen!

Σε έναν αγώνα που θα κριθεί ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα στην ιστορία, ο Verstappen και η Red Bull έδειξαν έχουν το πάνω χέρι στην πίστα του Άμπου Ντάμπι.

Ο νεαρός Ολλανδός κατάφερε να πάρει την pole position στον “τελικό” της χρονιάς, αποκτώντας έτσι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τον αυριανό αγώνα.

Με μία έξυπνη στρατηγική κίνηση της Red Bull κατάφεραν να δώσουν την πρώτη θέση στον Verstappen με την βοήθεια του Perez ο οποίος του προσέφερε το slip streaming έτσι ώστε να κάνει έναν θεαματικό χρόνο. 

Ο Hamilton, παρά το γεγονός ότι οι Mercedes έδειχναν πιο γρήγορες στα δοκιμαστικά, τελικά θα εκκινήσει από την δεύτερη θέση, μην καταφέρνοντας να έχει κάποια απάντηση στην ταχύτητα του Verstappen.

Στην τρίτη θέση μία έκπληξη, ο Norris με την ΜcLaren που την τελευταία στιγμή έκλεψε την θέση από τον άλλο οδηγό της Red Bull, τον Perez.

Στις επόμενες θέσεις θα εκκινήσουν οι Sainz με Ferrari, Bottas με Mercedes, Leclerc με Ferrari, Tsunoda με AlphaTauri, Ocon με Alpine και Ricciardo με McLarenΜία ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια που προέκυψε από τις σημερινές κατατακτήριες είναι η διαφορετική στρατηγική που θα ακολουθήσουν οι δύο ομάδες, με τις Mercedes να εκκινούν με την μεσαία γόμα και τις Red Bull με την μαλακή, κάτι που -θεωρητικά- δίνει ένα μικρό προβάδισμα στρατηγικής στην ομάδα της Mercedes. 

Εις αύριο τα σπουδαία λοιπόν σε μία πίστα που δείχνει ιδανική στο να προσφέρει καθαρό θέαμα και ωραίο ανταγωνισμό. Ας ελπίσουμε αυτός ο ανταγωνισμός να είναι και καθαρός έτσι ώστε να κερδίσει ο πιο γρήγορος και να κλείσει ιδανικά το πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. 

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!