NEA

Για ποια παρατυπία η BMW τραβιέται στα δικαστήρια;

Η υπόθεση απασχολεί δικαστήριο σε Καλιφόρνια, και αφορά κατά κύριο λόγο την ΒΜW X7. Ο λόγος; Μια λάθος σχεδίαση στις… ποτηροθήκες!

Στην Αμερική όπου όλα μπορούν να γίνουν αντικείμενο δικαστικής διαμάχης, η BMW αντιμετωπίζει μία αγωγή ύψους 5 εκατομμυρίων δολαρίων για λάθος σχεδιασμένες… ποτηροθήκες. Οι ποτηροθήκες του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, σύμφωνα με την αγωγή, δεν είναι σωστά σχεδιασμένες για να κρατούν τα ποτήρια, με αποτέλεσμα να χύνονται τα υγρά που περιέχουν.

Το πρόβλημα είναι ότι κάτω από τις ποτηροθήκες βρίσκονται τα καλώδια για τους αερόσακους, κάτι που εν δυνάμει μπορεί να προκαλέσει ζητήματα που σχετίζονται με την ασφάλεια των επιβατών. Το δικηγορικό γραφείο που υποστηρίζει την αγωγή λέει ότι το θέμα δεν αφορά μόνο την Χ7 αλλά και άλλα μοντέλα της εταιρίας, δηλαδή χιλιάδες αυτοκίνητα που κινούνται στις ΗΠΑ.

Στην αναφορά υπάρχουν πολλά παράπονα κατόχων αυτοκινήτων της ΒΜW, με τους περισσότερους από αυτούς να παραπονιούνται για δυσλειτουργίες των αερόσακων ή στον έλεγχο του κιβωτίου ταχυτήτων όταν είχε χυθεί υγρό. Το κόστος της επισκευής ανέρχεται στα περίπου 2.000 δολάρια, και όπως αναφέρεται αρκετές αντιπροσωπείες αρνούνταν να το καλύψουν και μέσα στην εγγύηση.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!