NEA

Μία έκπληξη σχεδιάζει η Koenigsegg μέσα στο 2022

Η σουηδική εταιρία ετοιμάζει ένα νέο υπέρ-αυτοκίνητο και θα το παρουσιάσει μέσα στη νέα χρονιά για να γιορτάσει τα 20 χρόνια της.

Μάλιστα, δεν πρόκειται για φήμες αλλά για μία είδηση που επιβεβαίωσε η ίδια η Koenigsegg αποκαλύπτοντας μια πρώτη teaser εικόνα στο Instagram. Όπως μπορούμε να δούμε το προφίλ μας παραπέμπει στο γνωστή στιλ της σουηδικής εταιρείας με αεροδυναμικές γραμμές και το μπροστινό παρμπρίζ να ενσωματώνεται σε μια οροφή που σβήνει σε σχήμα σταγόνας.

Το μπροστινό μέρος μας παραπέμπει ελαφρώς στο CCR, το οποίο ήταν το ταχύτερο αυτοκίνητο του κόσμου πίσω στο 2005. Το πίσω μέρος μας θυμίζει κάτι από το CCX του 2006. Υπενθυμίζεται πως η Koenigsegg είχε παρουσιάσει το 2002 το CC85, το πρώτο της μοντέλο παραγωγής, το CC8S, που κατασκευάστηκε σε μόλις έξι αυτοκίνητα μέχρι το 2003.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!