NEAPINED

Το Renault Austral στην τελική φάση

Η γαλλική εταιρία έδωσε στην δημοσιότητα λίγα περισσότερα στοιχεία για το Austral, το SUV που θα αντικαταστήσει το Kadjar.

Μέχρι τώρα το Austral έχει κάνει περισσότερο από 600.000 χιλιόμετρα δοκιμών σε περιοχές της Γαλλίας, της Ισπανίας, της Ρουμανίας, της Γερμανίας κ.α. δίχως να συνυπολογίζονται τα 1,4 εκ. χλμ. σε διάφορες πίστες.

Συγκεκριμένα, για τις δοκιμές του Austral θα χρησιμοποιηθούν 100 αυτοκίνητα και πάνω από 900 οδηγοί, καλύπτοντας μεγάλες αποστάσεις σε πολλές χώρες της Ευρώπης, έτσι ώστε να βγουν τα τελικά συμπεράσματα και να γίνουν οι βελτιώσεις πριν έρθει στην αγορά κάπου το καλοκαίρι.

Ο διάδοχος του Kadjar θα έχει μήκος περίπου στα 4,5 μέτρα και θα βασίζεται στην πλατφόρμα CMF-CD3. H γκάμα θα έχει τρεις εκδόσεις υβριδικών κινητήρων. Την πιο πρόσφατη πλήρως υβριδική έκδοση E-Tech (με ατμοσφαιρικό 1.600άρη), την 1.3 TCe με 12βολτη ήπια υβριδική υποβοήθηση και την εντελώς νέα 1.2 TCe με 48 mild hybrid σύστημα. Η ισχύς θα φτάνει μέχρι τα 200 άλογα.

To Austral θα υποστηρίζει όλους τους εξηλεκτρισμένους κινητήρες και τα συστήματα υποβοήθησης. Και με δεδομένο την κορυφαία βαθμολογία που έχει αποσπάσει το Nissan Qashqai (τα δύο μοντέλα έχουν κοινό DNA), αναμένουμε παρόμοια διάκριση και για το Austral. Αργότερα ίσως να δούμε και μία ηλεκτρική έκδοση.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!