NEA

Αυτή η αναβαθμισμένη BMW M5 CS αποδίδει 900 ίππους

Για όσους δεν αρκούνται παρά μόνο με το μέγιστο, η εταιρία βελτιώσεων G-Power φρόντισε να ανεβάσει την ισχύ της M5 CS έως τα 900 άλογα και την ροπή έως τα 1.050 Νm.

Από το εργοστάσιο η BMW M5 CS με τον εξαιρετικό V8 των 4,4 λίτρων βγαίνει με 635 άλογα και έχει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 3,4 δευτερόλεπτα. Ωστόσο, η G-Power φρόντισε να την αναβαθμίσει προσφέροντας τρία kit αναβάθμισης: τα τα GP-700, GP-740, GP-780 και GP-820 με τις ιπποδυνάμεις να φτάνουν όσο και το αριθμητικό της κάθε ονομασίας.

Η μετατροπή περιλαμβάνει διάφορες βελτιώσεις στον V8 με νέο στροβιλοσυμπιεστή, νέα εξαγωγή και σύστημα ψύξης, νέα χαρτογράφηση της ECU κ.α. Φυσικά υπάρχουν και αισθητικές αλλαγές, όπως είναι οι κάρμπον απολήξεις της Deeptone με διάμετρο έως 100 χιλιοστά ή οι σφυρήλατες ζάντες σε 20 και 21 ίντσες.

Το κορυφαίο πρόγραμμά είναι το G5M Hurricane RS όπου η ισχύς ανεβαίνει στα 840 άλογα, ενώ υπάρχει και το G5M Hurricane RR που φτάνει στο απόγειο των 900 ίππων. Σε αυτή την περίπτωση η τελική αγγίζει τα 333 χλμ./ώρα (από τα 306 εργοστασιακά), δίχως όμως να ανακοινώνεται το 0-100 αλλά ούτε και το κόστος της μετατροπής.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!