NEA

Η Volvo δεν θα καταργήσει τα σεντάν και τα στέισον

Σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα τα SUV στην γκάμα της Volvo αντιπροσωπεύουν το 75% των πωλήσεων της. To XC60 να είναι το best-seller της εταιρίας, το οποίο το 2021 πούλησε περισσότερο από τις S60/ V60 και S90/ V90 μαζί.

Ακόμη και έτσι όμως η Volvo θα διατηρήσει τα σεντάν και στέισον σχήματα στην γκάμα της. Πιθανότατα όμως αυτά θα είναι ηλεκτρικά και θα λανσαριστούν κάπου στα μέσα της δεκαετίας. Επίσης, θα μπορούσαν τόσο το «60άρι» όσο και το «90άρι» να αντικατασταθούν από ένα μοντέλο.

Όπως και να έχει τα νέα μοντέλα της Volvo δεν θα έχουν πλέον αριθμητική ονομασία αλλά κανονική και ίσως το εύηχο να σχετίζεται με την σκανδιναβική μυθολογία. Κάτι που θα σηματοδοτεί από μοντέλο σε μοντέλο την μετάβαση της εταιρίας προς τον στόχο της. Ο οποίος προβλέπει μέχρι το 2025 τα μισά αυτοκίνητα που θα πουλά να είναι εξηλεκτρισμένα και από το 2030 και μετά πλήρως ηλεκτρικά.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!