NEA

Ακόμη πιο πολλές Lamborghini πωλήθηκαν πέρυσι

Το 2021 ήταν η πιο πετυχημένη ever εμπορικά χρονιά για την Lamborghini με 8.405 πωλήσεις και αύξηση 13% σε σχέση με το 2020.

Το ρεκόρ πωλήσεων για την Lamborghini οφείλεται κατά κύριο λόγο στην Urus. Είναι το δημοφιλέστερο μοντέλο της μάρκας και τις αναλογούν πάνω από τις μισές πωλήσεις του 2021, συγκεκριμένα οι 5.021. Ακολουθεί η Huracan με 2.586 πωλήσεις και η Aventador με 798.

Οι περισσότεροι νέοι πελάτες για την Lamborghini το 2021 καταγράφηκαν στις ΗΠΑ με 2.472 πωλήσεις. Ακολουθεί η Κίνα με 935 πωλήσεις, η Γερμανία με 706 και η Βρετανία με 564 αυτοκίνητα.

Θετικό ήταν το πρόσημο των πωλήσεων στην αμερικανική αγορά με αύξηση στο +14%, το ίδιο και στην Ασία, ενώ στην Ευρώπη ήταν στο +12%. Πέρυσι η Lamborghini είχε παρουσιάσει τρία νέα μοντέλα. Την Huracan Super Trofeo Omologata (STO), την Aventador Ultimae και την εντυπωσιακή Countach LPI 800-4.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!