NEA

Elon Musk: Και με dogecoin αγοράζεις Tesla

Το κρυπτονόμισμα dogecoin επωφελήθηκε  ξανά την Παρασκευή από ένα tweet του αφεντικού της Tesla, Elon Musk, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα δεχόταν πληρωμές για ορισμένα προϊόντα με το σήμα της Tesla με αυτό το  κρυπτονόμισμα.

«Τα προϊόντα της Tesla μπορούν να αγοραστούν σε dogecoin», είπε ο δισεκατομμυριούχος την Παρασκευή, χωρίς να διευκρινίσει ποιο εύρος θα επηρεαστεί.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο CoinGecko, ο οποίος απαριθμεί περισσότερα από 12.000 κρυπτονομίσματα, το dogecoin πήρε 12,8% την Παρασκευή και η αγορά του αντιπροσωπεύει θεωρητικά περισσότερα από 26 δισεκατομμύρια δολάρια, καθιστώντας το 11ο πιο σημαντικό κρυπτονόμισμα.

Ο πολύ-δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ μοιράζεται τακτικά τη γνώμη του για τα κρυπτονομίσματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία το 2021 προκάλεσαν σημαντικές κινήσεις τιμών σε αυτή την εξαιρετικά ασταθή αγορά.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!