NEA

Τέλος εποχής για το BMW i3

To i3 ήταν ένα από τα πρώτα ολοκληρωμένα και ελκυστικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα προετοιμάζοντας τη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης.

H παραγωγή του είχε ξεκινήσει το 2013 και φέτος το καλοκαίρι αναμένεται να βγει από το εργοστάσιο στη Λειψία το τελευταίο i3. Και αυτό επειδή η ΒMW θέλει να δημιουργήσει χώρο για να ξεκινήσει να παράγει το νέο Mini Countryman από τα τέλη του έτους.

Το i3 εξακολουθεί να έχει καλές πωλήσεις στην Ευρώπη. Από καλοκαίρι όμως οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθυνθούν σε άλλα μοντέλα της εταιρίας, π.χ. το Mini Electric (αρχές 2023 η νέα γενιά) ή την επερχόμενη BMW iX1.

Πάντως, χάρη στην πρωτοποριακή του σχεδίαση και το σύγχρονο DNA του, το i3 θα μπορούσε να πωλείται για αρκετό καιρό ακόμη. Ωστόσο, έφθασε η ώρα του για να περάσει στην ιστορία και το κενό θα καλύψει εν μέρει η iX1.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!