NEA

Κοσμοϊστορική αλλαγή για την Rolls-Royce

H βρετανική φίρμα περνά σε μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία της αλλάζοντας το χαρακτηριστικό αγαλματάκι στο καπό.

Μετά από 111 χρόνια το περίφημο Spirit of Ecstasy, όπως ονομάζεται το αγαλματάκι, αποκτά νέο σχήμα. Βασικά γίνεται πιο αεροδυναμικό αλλά και πιο ταιριαστό στο νέο εξηλεκτρισμένο πνεύμα που διακατέχει την παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία. Αφορμή είναι και το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της Rolls-Royce.

Μέχρι να δούμε την ηλεκτρική Spectre κάπου μέσα στο 2023, μπορούμε να δούμε τη νέα σιλουέτα του Spirit of Ecstasy που έχει μια πιο μαζεμένη φιγούρα κατά 1,7 εκατοστά. Τα ρούχα έχουν επανασχεδιαστεί μαζί με την στάση του αγαλματιδίου ώστε να δείχνει φυσική και πιο αεροδυναμική.

Το αγαλματάκι θα είναι χυτό κατασκευαστικά και θα περνά από ειδική επεξεργασία με φινίρισμα που θα το διατηρεί ανεξίτηλο στο χρόνο. Μέχρι να το δούμε για πρώτη φορά στην Spectre, όλες οι Rolls-Royce θα έχουν στο καπό τους το κλασικό αγαλματάκι.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!