NEAΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Να γιατί δεν πρέπει να αφήνετε χιόνι πάνω στο αυτοκίνητο

Στο παρακάτω βίντεο θα βρείτε έναν πολύ σοβαρό λόγο γιατί θα πρέπει να καθαρίζει κανείς το αυτοκίνητο του μετά από το χιονιά.

Μια από τις πιο βαρετές καταστάσεις είναι να καθαρίσει κανείς το αυτοκίνητό του από το χιόνι. Ωστόσο, κάτι τέτοιο πρέπει να γίνεται όχι μόνο για να υπάρχει το βέλτιστο οπτικό πεδίο για τον οδηγό αλλά και για αυτούς που ακολουθούν.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας -σε έναν αυτοκινητόδρομο στο Albany των ΗΠΑ- προπορεύεται ένα αυτοκίνητο που στην οροφή του έχει ξεμείνει χιόνι. Το οποίο όμως έχει παγώσει τόσο πολύ που έχει γίνει μια πλάκα.

Και κάποια στιγμή λόγω της υψηλής ταχύτητας ξεκολλά από την οροφή και πέφτει με δύναμη πάνω στο παρμπρίζ ενός άτυχου οδηγού. Ευτυχώς, πέρα από τις υλικές ζημιές δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός, αλλά τα πράγματα θα μπορούσαν από το πουθενά να είναι πολύ χειρότερα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!