NEA

Σπορ έκδοση Skoda Fabia Monte Carlo

Ακολουθώντας μια παράδοση που κρατά εδώ και πάνω από μια δεκαετία η Skoda ανακοίνωσε την δυναμική έκδοση Μonte Carlo. Στην Ελλάδα την άνοιξη.

Εξωτερικά υπάρχει μία νέα μάσκα με μαύρη γρίλια, ενώ το μαύρο χρώμα κυριαρχεί σε διάφορα σημεία όπως στις αεροδυναμικές προσθήκες, στο καπάκι των καθρεπτών, στο πίσω σπόιλερ και το νέο διαχύτη. Την εξωτερική εμφάνιση ολοκληρώνουν τα LED φωτιστικά σώματα, και ένα σετ από νέας σχεδίασης ζάντες μαύρου χρώματος διαστάσεων από 16 έως και 18 ίντσες.

Υπάρχουν επίσης σήματα με την ένδειξη Monte Carlo στα εμπρός φτερά, φιμέ παράθυρα και το όνομα της Skoda στο πίσω μέρος με μαύρα γράμματα. Διατίθεται επίσης και η δυνατότητα για διχρωμία με μαύρη οροφή.

Στο εσωτερικό κυριαρχεί και πάλι το μαύρο χρώμα με κόκκινες πινελιές σε διάφορα σημεία της καμπίνας. Υπάρχουν επίσης εντυπωσιακά νέα σπορ καθίσματα με ενιαία τα προσκέφαλα, ένα νέο τριάκτινο τιμόνι με επένδυση δέρματος, αλουμινένια πεντάλ, επενδύσεις αλά κάρμπον στις πόρτες και το ταμπλό.

Προαιρετικά μπορεί να εφοδιαστεί με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων των 10,25 ιντσών, ο οποίος διαθέτει ένα διαφορετικό και πιο σπορτίφ καντράν και λίγο διαφορετική γραμματοσειρά.

Παρά την εντυπωσιακή σπορ εμφάνιση, κάτω από το αμάξωμα δεν έχουν υπάρξει αλλαγές ούτε κάποιος πιο δυνατός κινητήρας. Στην πράξη η κορύφωση του μοντέλου έρχεται με τον 1.5 TSI των 150 ίππων με το «0-100» να γίνεται σε 8 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να φθάνει στα 225 χλμ./ώρα.

Το σίγουρο είναι πως η Fabia Monte Carlo θα είναι ότι πιο σπορ υπάρχει στη γκάμα του μοντέλου μιας και δε προβλέπεται κάτι ισχυρότερο.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!