NEA

Έτοιμη για το ντεμπούτο της η Maserati Grecale

Την δική της επανάσταση θέλει να φέρει η Maserati ανακοινώνοντας πως στις 22 Μαρτίου θα παρουσιάσει επίσημα το μικρότερό της SUV.

Η Grecale είναι ένα ακόμα μοντέλο που καθυστέρησε να βγει στην παραγωγή ελέω πανδημίας. Συγκεκριμένα, η προηγούμενη επίσημη ημερομηνία του ντεμπούτου ήταν πέρυσι στις 16 Νοεμβρίου, αλλά το φαινόμενο της έλλειψης ημιαγωγών υποχρέωσε τους Ιταλούς να μεταθέσουν την πρεμιέρα.

Η οποία οριστικά θα γίνει στις 22 Μαρτίου και επί της ευκαιρίας η μάρκα έδωσε νέες φωτογραφίες με λιγότερο καμουφλάζ. Από τις οποίες μπορούμε να διακρίνουμε μία πιο καθαρή εικόνα για το νέο μοντέλο της ιταλικής εταιρίας.

Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχουν στοιχεία για τα τεχνικά της χαρακτηριστικά. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι θα τοποθετηθεί κάτω από την Levante στην γκάμα της εταιρίας, και θα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα της Stelvio.

Λογικά θα δούμε τον δίλιτρο turbo βενζίνης με ήπια υβριδική υποβοήθηση. Ψηλότερα θα τοποθετείται η twin-turbo τρίλιτρη έκδοση με τον V6 Nettuno που έχουμε δει και στην MC20. Δεν αποκλείεται να δούμε και ηλεκτρική έκδοση της Grecale.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!