NEA

Ποιες αμερικανικές εταιρίες έφυγαν άρον άρον από τη Ρωσία

Αμερικανικές μεγάλες μάρκες, όπως η Apple, η Google, η Ford και η Harley-Davidson σταμάτησαν τις πωλήσεις τους και απομακρύνθηκαν από τη Ρωσία.

Η φυγή οφείλεται στην εισβολή των στρατιωτικών στρατευμάτων στην Ουκρανία, προσχωρώντας σε έναν αυξανόμενο κατάλογο εταιρειών από φορτωτές έως κατασκευαστές αυτοκινήτων έως εταιρείες ενέργειας που αποφεύγουν  τη χώρα.

Η Apple Inc είπε ότι σταμάτησε τις πωλήσεις iPhone και άλλων προϊόντων στη Ρωσία. Η Google της Alphabet Inc απέσυρε τους Ρώσους κρατικούς εκδότες από τις ειδήσεις της. Η Ford Motor είπε στον Ρώσο κατασκευαστικό συνεργάτη της ότι ανέστειλε τις εργασίες της στη χώρα. Η Harley-Davidson Inc ανέστειλε τις δραστηριότητές της και αποστολές των ποδηλάτων της. Και πολλές άλλες εταιρίες.

“Η Ford ανησυχεί βαθιά για την εισβολή στην Ουκρανία και τις επακόλουθες απειλές για την ειρήνη και τη σταθερότητα. Η κατάσταση μάς ανάγκασε να επανεκτιμήσουμε τις δραστηριότητές μας στη Ρωσία”, είπε η Ford, προσθέτοντας στις πολυήμερες ανακοινώσεις από παγκόσμιες εταιρείες αυτοκινήτων.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!