NEAΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τσαντισμένος αγρότης σηκώνει στον αέρα ένα Opel Corsa [video]

To περιστατικό καταγράφηκε σε μια φάρμα βορειοανατολικά της Αγγλίας με τον αγρότη να την βγάζει «καθαρή» στο δικαστήριο.

Ο μεθυσμένος οδηγός ενός Opel Corsa μπήκε στην φάρμα και έκλεινε τον δρόμο επειδή είχε κλαταρισμένα λάστιχα. Κάποια στιγμή ο αγρότης και ιδιοκτήτης της φάρμας ζήτησε ευγενικά από τον οδηγό να απομακρυνθεί από την ιδιοκτησία του. Ωστόσο, ο μεθυσμένος Charlie Burns τον χτύπησε στο πρόσωπο, όπως ισχυρίζεται ο 57χρονος αγρότης Robert Hooper.

O αγρότης τα πήρε και αποφάσισε να απομακρύνει μόνος του το Corsa. Με τον τρόπο που βλέπετε. Πήρε το γεωργικό του μηχάνημα, σήκωσε στον αέρα το αυτοκίνητο και το έβγαλε έξω σέρνοντας το στην άσφαλτο. Τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν άσχημη κατάληξη αν οι δαγκάνες του μηχανήματος χτυπούσαν τον 21χρονο.

Πάντως, ο αγρότης είχε πολύ καλό δικηγόρο ο οποίος επικαλέστηκε μια υπόθεση 400 ετών που δίνει το δικαίωμα στον ιδιοκτήτη μιας φάρμας να την υπερασπιστεί με κάθε τρόπο.

Έτσι, απαλλάχτηκε από τις κατηγορίες για επικίνδυνη οδήγηση και πρόκληση ζημιάς προς τρίτους. «Το σπίτι ενός Άγγλου είναι το κάστρο του και το δικό μου ξεκινά από την πύλη της φάρμας μου» είπε ο αγρότης. Ο οποίος παίζει και να μη πλήρωσε καν την ζημιά που έκανε στο Corsa.


Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!