NEA

Πόσα νέα EV θα παρουσιάσει η Hyundai μέχρι το 2030

Ψήφο εμπιστοσύνης στα EV’s δίνει και η Hyundai Motor Group, καθώς όπως αποκάλυψε ο Διευθύνων Σύμβουλος Jaehoon Chang σε διεθνές φόρουμ,Group θα επενδύσει 19,4 τρισεκατομμύρια γουόν (16,15 δισεκατομμύρια δολάρια) στην ηλεκτροκίνηση έως το 2030.

 Μάλιστα οι φιλοδοξίες του ομίλου κάνουν λόγο για στόχο για 1,87 εκατομμύρια καθαρά EV μέχρι το 2030, ενώ θα λανσάρει 17 νέα μοντέλα EV μέσα από τις μάρκες Hyundai και Genesis.

Υπενθυμίζεται ότι ο προηγούμενος στόχος ήταν 560.000 EV έως το 2025. Μάλιστα, με την επίτευξη του στόχου αυτού, είπε η Hyundai, θα δώσει στην εταιρεία περίπου το 7% της παγκόσμιας αγοράς EV.

Tέλος, υπενθυμίζεται ότι η Hyundai είχε δηλώσει προηγουμένως ότι αναμένει να πάρει στις ΗΠΑ, το 50% σε πωλήσεις από ηλεκτρικά οχήματα το 2030, λόγω του αυξανόμενου ενδιαφέροντος των πελατών για την τεχνολογία και της αυξανόμενης κρατικής υποστήριξης προς αυτήν.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!