PINEDΑΓΩΝΕΣ

Η Red Bull «δένει» τον Max Verstappen έως το 2028 με 50 εκατομμύρια το χρόνο!

Εξίσου σημαντικό είναι το νέο πως η Red Bull δεσμεύεται για αρκετά χρόνια ακόμη στην Formula 1 και περιμένει τους κινητήρες των Audi/ Porsche.

Ο Verstappen είχε ήδη συμβόλαιο με την Red Bull έως το 2023 και πρόσφατα ανακοινώθηκε η επέκτασή του μέχρι το 2028. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα σε διάρκεια συμβόλαια που έχουν υπάρξει ποτέ στην F1.

Όσον αφορά στις απολαβές του, το σίγουρο είναι πως ο 24χρονος είναι ο πιο καλοπληρωμένος Ολλανδός αθλητής που έχει υπάρξει ποτέ. Μάλιστα, οι φήμες λένε πως οι ετήσιες απολαβές του φτάνουν τα 50 εκατομμύρια ευρώ ξεπερνώντας ακόμη και του Lewis Hamilton.

Η Oracle είναι η νέα μεγάλη χορηγός της Red Bull με επένδυση 150 εκ. δολαρίων, μαζί με την πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων Bybit.

Προς το παρόν η Red Bull θα κατασκευάζει inhouse τους κινητήρες με την έμμεση υποστήριξη της Honda. Ωστόσο, πολύ ενδιαφέρον έχει να δούμε το 2026 τι θα γίνει με τους νέους κινητήρες. Οι φήμες λένε πως θα μπορούσε να υπάρξει συνεργασία με την Audi/ Porsche, αφού η λογική λέει πως οι τελευταίες θα μπουν στην F1 τουλάχιστον ως προμηθευτής δύο ομάδων.

Μία ακόμη σημαντική είδηση είναι πως η Formula 1 διέκοψε το συμβόλαιο της με το Grand Prix της Ρωσίας. Κάτι που σημαίνει πως ακόμη και αν τελειώσει ο πόλεμος με την Ουκρανία, θα περάσει καιρός για να δούμε ξανά αγώνα στην πίστα του Σότσι.

https://twitter.com/redbullracing/status/1499341370057756675?ref_src=twsrc%5Etfw

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!