NEAPINED

To Polestar O2 είναι ένα ηλεκτρικό roadster που έχει και drone [video]

To πολυτελές σήμα της Volvo αναζητά ακόμη την καθιέρωσή του. Αυτή τη φορά μέσα από ένα roadster.

Αν έχει νόημα; Ο χρόνος θα δείξει αφού μέχρι στιγμής η Polestar δεν έχει καταφέρει να μπει ζεστά στην αγορά. Για την ώρα παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό roadster σε πρωτότυπη μορφή που θα μπορούσε κάποια στιγμή να μπει στην παραγωγή.

Το μήκος είναι στα 4,6 μέτρα και το μεταξόνιο είναι μικρότερο κατά 400 χιλιοστά από το Polestar 5. Την εμφατική σχεδίαση τονίζει η μπροστινή μάσκα με τα ιδιαίτερα φωτιστικά σώματα και το κουπέ τελείωμα, όπως και οι τροχοί 22 ιντσών.

Ως βάση έχει χρησιμοποιεί η νέα πλατφόρμα της εταιρίας που υπάρχει και στο Coupe, αλλά υπάρχει ενισχυμένη ακαμψία. Επίσης, υπάρχουν νέας γενιάς συνθετικά υλικά, ενώ στο εσωτερικό έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά από ανακυκλωμένο πολυεστέρα.

Ένα από τα ενδιαφέροντα στοιχεία που παρουσιάζει η Polestar στο Ο2 είναι ότι εφοδιάζεται με ένα drone το οποίο στόχο έχει να πετά πάνω από το αυτοκίνητο και να καταγράφει την διαδρομή. Όσο για το σύστημα πρόωσης θα υπάρχουν ένας ή δύο ηλεκτροκινητήρες με ισχύ τουλάχιστον 300 ίππων.


Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!