NEA

H Ford ξεχωρίζει τα ηλεκτρικά από τα συμβατικά μοντέλα της [video]

H Ford δημιουργεί τρία νέα τμήματα, το Ford Blue, το Ford Pro και το Ford Model e. Στο τελευταίο θα ανήκουν τα ηλεκτρικά μοντέλα.

Στο Ford Blue θα ανήκουν τα μοντέλα με συμβατικούς κινητήρες. Όπως είναι τα Mustang, F-150, Bronco κ.α..

Στο Ford Model e θα περιλαμβάνονται τα ηλεκτρικά μοντέλα. Όπως είναι η Mustang Mach-E και όλα τα νέας γενιάς που θα λανσαριστούν. Σε αυτό το τμήμα θα αναλογεί η εξέλιξη νέων συστημάτων πρόωσης και πλαισίων, των λογισμικών και γενικότερα των νέων τεχνολογιών για EV.

Στο πολύ σημαντικό -και από πλευράς πωλήσεων- Ford Pro θα ανήκουν τα επαγγελματικά και στρατιωτικά οχήματα. Είτε είναι συμβατικά, είτε είναι στρατιωτικά.

Στόχος αυτής της αναδιάρθρωσης είναι η βελτίωση της κερδοφορίας που το 2022 μπορεί να αυξηθεί κατά 8%. Μέχρι το 2035 η Ford θέλει να χρησιμοποιεί ηλεκτρική ενέργεια 100% από ανανεώσιμες πηγές. Έως το 2050 θα πρέπει να έχει ουδέτερο ενεργειακά αποτύπωμα άνθρακα.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!