NEA

Έργα στην Αθηνών – Λαμίας θα μπλοκάρουν τον Κηφισό

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, κατά το χρονικό διάστημα 08.03 έως 20.04.2022, κατά τις ώρες 22:00΄ έως 06:00΄ της επομένης, θα πραγματοποιούνται οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε στα ακόλουθα χιλιομετρικά διαστήματα:

  • Από χ.θ. 15+169 έως χ.θ. 29+000, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία,
  • Από χ.θ. 29+000 έως χ.θ. 16+000, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, ως εξής :

Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα και στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), σε όλο το μήκος των χιλιομετρικών διαστημάτων ενδιαφέροντος του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. χωρίς παρουσία κόμβου (κλάδος εισόδου ή εξόδου) αμφίπλευρα.
Κατά τις ανωτέρω εργασίες, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις εναπομένουσες λωρίδες κυκλοφορίας.

Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα και στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), σε όλο το μήκος των χιλιομετρικών διαστημάτων ενδιαφέροντος του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. παρουσία κλάδου εισόδου σε κόμβο.
Κατά τις ανωτέρω εργασίες, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις εναπομένουσες λωρίδες κυκλοφορίας.

Σε περίπτωση αποκλεισμού κλάδου εισόδου η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των ανισόπεδων κόμβων από Α/Κ Καλυφτάκη έως Α/Κ Αγίου Στεφάνου.

Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα και στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), σε όλο το μήκος των χιλιομετρικών διαστημάτων ενδιαφέροντος του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. παρουσία κλάδου εξόδου σε κόμβο (διατομή τριών λωρίδων).
Κατά τις ανωτέρω εργασίες, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις εναπομένουσες λωρίδες κυκλοφορίας.

Σε περίπτωση αποκλεισμού κλάδου εξόδου ανισόπεδου κόμβου, θα διακόπτεται προσωρινά και η κυκλοφορία των οχημάτων στη λωρίδα επιβράδυνσης και τα οχήματα θα κινούνται στις εναπομένουσες λωρίδες κυκλοφορίας .

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!