NEA

Porsche: Χειρόφρενο στη παραγωγή λόγω Ουκρανίας

Η Porsche έχει ήδη ανακοινώσει την απόσυρσή της από την αγορά της Ρωσίας, όπου το 2021 πούλησε 6.262 αυτοκίνητα, με τα μισά και πλέον από αυτά να είναι Cayenne.

Με ένα μήνυμα που δημοσιεύτηκε στο Twitter, η Porsche ανακοινώνει ότι η κατάσταση στην Ουκρανία επηρεάζει τον ανεφοδιασμό της μάρκας με αποτέλεσμα να υπάρχουν σοβαρές επιπτώσεις στην παραγωγή τω ν μοντέλων της.

Αν όντως ισχύουν όσα αναφέρονται στο μήνυμα, τότε στις 17 Μαρτίου θα σταματήσει η παραγωγή της 911 GT3 και της 911 GT3 Touring.

H παραγωγή των υπόλοιπων εκδόσεων της 911 θα σταματήσει στις 31 Μαρτίου ενώ στις 14 Μαρτίου θα σταματήσει η παραγωγή της 718 Cayman. Η παραγωγή της Cayenne έχει σταματήσει από τις 7 Μαρτίου, της Macan και Panamera στις 2 Μαρτίου και της Taycan στις 3 Μαρτίου.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πόσο θα κρατήσει η παύση παραγωγής του κάθε μοντέλου. Η εταιρία είναι πάντως προσανατολισμένη στο να λειτουργεί με ορίζοντα μικρής διάρκειας έτσι ώστε να προσαρμόζεται κάθε φορά στις εξελίξεις.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!