NEA

Η BMW i7 είναι η αντίπαλος της Mercedes EQS

Μέσα στον Απρίλιο θα κάνει το ντεμπούτο της η νέα i7 που θα αποτελέσει την ηλεκτρική ναυαρχίδα της μάρκας με όπλο της και την φωτιζόμενη μάσκα.

Το νέο πολυτελές ηλεκτρικό μοντέλο της BMW, η i7 θα παρουσιαστεί και επίσημα μέσα στον Απρίλιο, με την εταιρία να δίνει στην δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες teaser.

Στις πρώτες teaser φωτογραφίες που έδωσε η BMW βλέπουμε να κυριαρχεί η μεγάλη μάσκα που είναι παρόμοια με εκείνη της ιδιαίτερης XM, καθώς και οι πολύ λεπτοί προβολείς. Μάλιστα, οι Γερμανοί λένε πως η i7 θα είναι το κορυφαίο ηλεκτρικό σεντάν μιας και η Mercedes EQS δεν έχει ακριβώς τριών όγκων αμάξωμα.

Εις τα ενδότερα αναμένεται να δούμε μία μεγάλη καμπύλη ενιαία επιφάνεια με τις οθόνες και το νέο σύστημα iDrive τελευταίας γενιάς και αυτό που η BMW ονομάζει Interaction Bar.

Επίσης, στο πρότυπο του BMW Theater και για τους πίσω επιβάτες θα υπάρχει μία μεγάλη οθόνη με διαγώνιο 31 ιντσών και αναλογίες 32:9. Με αυτόν τον τρόπο η BMW θέλει να δώσει έμφαση στην ψυχαγωγία των πίσω επιβατών. Και όχι των εμπρός, όπως η Mercedes με το τεράστιο MBUX Hyperscreen.

Όσον αφορά στο σύστημα πρόωσης πιθανότατα θα υπάρχουν δύο ηλεκτρικά μοτέρ με ισχύ περίπου στα 750 άλογα. Μία μεγάλη μπαταρία έως 120 kWh θα προσφέρει αυτονομία πάνω από 600 χιλιόμετρα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!