NEA

Ξάνθη: Εξιχνιάστηκαν 55 διαρρήξεις οχημάτων

Eξιχνιάστηκαν ύστερα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 55 διαρρήξεις οχημάτων και 8 επιχειρήσεων, που διαπράχθηκαν από τις 28-2 έως και την 21-3-2022 στην Ξάνθη.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν χθες (21-3-2022) το πρωί στην Ξάνθη δύο (2) ημεδαποί σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Από την εμπεριστατωμένη προανάκριση και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι οι δύο δράστες και δύο ακόμη άγνωστοι συνεργοί τους, ενεργώντας με διάφορες συνθέσεις, διέρρηξαν από την πόλη της Ξάνθης σαράντα οχτώ (48) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, (7) επτά Ι.Χ.Φ αυτοκίνητα και οχτώ (8) επιχειρήσεις προκαλώντας παράλληλα και φθορές.

Κατά την διάπραξη των κλοπών αφαίρεσαν από το εσωτερικό τους μεταξύ άλλων χρηματικά ποσά, τραπεζικές κάρτες, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικές συσκευές, εργαλεία, φιάλες αλκοόλ, ενδύματα, καλλυντικά και προσωπικά έγγραφα – αντικείμενα, ενώ σε τριάντα τέσσερις (34) περιπτώσεις δεν αφαίρεσαν κάτι από το εσωτερικό τους.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!